Klub anglického jazyka- motivační video Try everything

Žáci třetího a pátého ročníku navštěvující Klub anglického jazyka Vám s hrdostí představují svůj videoklip na píseň Try everything.

V klubu anglického jazyka se nám výuka jazyka nestala cílem, ale prostředkem k poznávání okolního světa, zábavě, vzájemné spolupráci a podpoře. V klubu jsme mohli potlačit důraz na opravování chyb, abychom se zbavili ostýchavosti a začali jazyk aktivně používat bez strachu ze selhání. Kromě her, zpívání, překladů textů, jazykolamů, sledování anglických pohádek, poslechu čtených knih, hraní s anglickými slovy… jsme jako pololetní projekt natočili a nazpívali píseň Try everything od Shakira. Děkujeme za takto pozitivní píseň s povznášejícím textem, kterým bychom chtěli motivovat okolní svět k pozitivnějšímu myšlení.

Podpořte nás v naší cestě a dejte nám na stránce youtube like, či koment. (Věřte, že to bude pro žáky znamenat mnoho.) Děkujeme.

A pozor! Angličtináři si už dopředu zvolili pololetní projekt, který nás v klubu bude provázet příští školní rok. Žáci se oprostí od bezpečí ´kamery´a stoupnou si před publikum naživo v divadelní pohádce pro začínající angličtináře.